Popular Posts

Produk Info

Produk-produk keluaran iPhytoscience Sdn Bhd adalah diformulasikan hasil teknologi Swiss PhytoCellTec Malus Domestica, iaitu berasaskan sel stem tumbuhan untuk perlindungan dan pembaharuan sel stem manusia.

Double Stemcell dan juga Triple Stemcell bertujuan membantu sistem sel tubuh agar berupaya meningkatkan aktiviti pembaharuan atau penghasilan semula bagi menggantikan sel tubuh yang telah rosak akibat kecederaan dan faktor usia.


Video Source: Youtube

Teknologi Swiss Plant Stem Cell dapat mengaktifkan semula sel-sel pada seluruh tubuh badan agar sentiasa cergas dan bertenaga menjalani aktiviti harian. Ia sesuai untuk lelaki dan perempuan.

Produk Description Detail Tempah
Phythoscience Double Stemcell.

Ramuan Utama:
Sel Stem Epal PhytoCellTec™, Sel Stem Anggur PhytoCellTec™, Ekstrak Acaiberry, Blueberry.
Kuantiti:
1 Pek (Kotak) - 14 Sachets
Harga Pasaran:
RM250 Untuk Setiap Pek

read more BELI & JIMAT

Phythoscience Triple Stemcell.

Ramuan Utama:
Sel Stem Epal PhytoCellTec™, Sel Stem Anggur PhytoCellTec™, Ekstrak Acaiberry, Blueberry.

Kuantiti:
1 Botol - 100 Ml
Harga Pasaran:
RM270 Sebotol
read more BELI & JIMAT

Khasiat Utama
  • Anti-oksida yang mampu mencegah penyakit kanser. Menghalang sel dalam badan dari mengalami kerosakan dan mencegah bahan radikal bebas yang merbahaya.
  • Berupaya memulihkan sistem kardiovaskular, risiko penyakit jantung, strok dan kolestrol tinggi serta mengawal diabetis, meningkatkan sistem imunisasi badan serta melegakan penyakit sendi. Mengandungi bahan ohytonutrient yang boleh melambatkan proses pengoksidaan kolestrol yang tidak baik iaitu satu proses yang berperanan dalam pertumbuhan penyakit jantung.
  • Sel Stem buah mampu memberi kesan positif kepada manusia kerana ia berupaya memperbaiki tisu dan sel dalam badan di samping menggalakkan penghasilan sel baru. Berupaya melambatkan proses penuaan.
  • Mengandungi sel tisu Malus PhytoCellTec Domestica pada sel stem pokoknya untuk membantu melindungi sel induk kulit manusia daripada unsur yang boleh merosakkan kulit seperti sinaran ultra ungu (UV).
  • Bertindak mencantikkan kulit, sekaligus mengatasi masalah penuaan.
  • Mengandungi kandungan vitamin C yang tinggi dan berupaya menggalakkan pembentukan gigi, tulang, tisu bawah kulit dan rawan yang sihat serta penghasilan kolagen secara semulajadi
  • Berkesan mengembalikan keremajaan kulit dan menggalakkan pertumbuhan sel premium kulit yang menjadi sumber utama untuk membaiki epidermis iaitu lapisan luar di samping menggalakkan pembentukan pigmen kulit.
  • Menjadikan kulit lebih lembut, tegang dan sihat dari dalam.

No comments :

Post a Comment